Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Adviezen

Brons

Basispakket restylen

Je hebt vragen over jouw interieur, ideeën, maar komt er net niet helemaal uit? Dan is deze dienst iets voor jou! Met de basis restylen kan jouw huidige interieur, zonder al te veel aanpassingen, een nieuwe uitstraling krijgen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van kleur- en stylingadvies. 

Wat werken we voor jullie uit:

Zilver

Advies in 3D

Bij deze dienst gaan we na het kennismakingsgesprek direct voor je aan de slag! We maken een moodboard en 2D / 3D ontwerp van de betreffende ruimte passend bij jouw wensen. We gaan opzoek naar de passende kleuren en materialen voor het maatwerk meubilair. Alles wordt gepresenteerd in een boekwerk op A3 formaat.

Wat werken we voor jullie uit:

Goud

Compleet advies in 3D uitgewerkt

Heb je een nieuwe of bestaande woning waarbij je een compleet interieuradvies kunt gebruiken? Door te kiezen voor deze dienst wil je graag een compleet nieuw interieur met het best uitgewerkte advies. Je wordt volledig ontzorgt.

Wat werken we voor jullie uit:

* Het verlichtingsplan maken wij op basis van sfeer en impressie van armaturen. Ook kunnen we tegen meerprijs een uitgebreid lichtplan maken. Hierbij moet u denken aan een plan rekening houdend met het budget, de functie van de ruimte en het energieverbruik. Hierbij kijken wij ook naar de reflectiefactoren zoals de kleuren op de wanden, meubels en daglichttoetreding. Dit geeft een unieke lichtbeleving als resultaat. 

Buddha eettafel met grijze stoelen op grijs vloerkleed - interieurstylist Almelo - Studio Excellent

Verlichtingsplan

Het verlichtingsplan maakt Studio Excellent op basis van sfeer en impressie van armaturen. Ook kunnen wij tegen een meerprijs een uitgebreid lichtplan maken. Hierdoor beschikt jouw woning over de perfecte verlichting.

Onze prachtige showroom met diverse meubilair - interieurarchitect Twente - Studio Excellent

Meubel aanbod

Naast de adviezen die wij verstrekken, kun je in onze showroom een selectie aan meubelen vinden. Deze heeft Studio Excellent met liefde, passie en expertise samengesteld.

raamdecoratie op maat - maatwerk interieur - Studio Excellent

Raambekleding

Raambekleding is een belangrijke sfeermaker in je interieur. De raamdecoratie dient aan te sluiten bij het kleurgebruik en de stijl van het interieur. 

Vloer in prachtig interieur - interieuradvies Oldenzaal - Studio Excellent

Vloeren

Studio Excellent biedt ook een divers en ruim assortiment aan vloeren en vloerkleden aan.

Extra's

Shoppinglist

Heb je een nieuwe of bestaande woning en wil je graag meubilair? Wil je een lijst van alle meubels/decoraties met de daarbij behorende prijzen? Dan is een shoppinglist een goede toevoeging! Je ontvangt een lijst met alle items die we hebben aangeboden met de daarbij behorende prijs.

Styling aan huis

Wij kunnen je helpen met de finishing touch aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Zodra we klaar zijn met het stylen zullen we je de tijd geven om te wennen aan alle nieuwe decoraties! Daarna kan je beslissen welke accessoires je wil houden en welke je retour wil doen!