Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Studio excellent

Binnenhuisarchitect met oog voor detail

Interieurontwerp van leefruimte met ingebouwde kast - interieur ontwerper - Studio Excellent
Woonkamer met televisiemeubel op maat - interieurstylist Overijssel - Studio Excellent

Welkom bij Studio Excellent

Bij Studio Excellent zijn we gepassioneerd om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar interieuradvies, een nieuw ontwerp of zelfs de realisatie van jouw droominterieur, wij staan klaar om je te helpen. Met expertise in zowel de particuliere als zakelijke markt, bieden onze binnenhuisarchitecten complete interieur oplossingen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer

Interieuradvies op maat

Bij ons heb je de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak te plannen, waarbij we grondig ingaan op jouw specifieke behoeften. Voor dit overleg komen we graag bij je langs om de ruimte te inspecteren waarvoor je interieuradvies en een interieurontwerp wilt ontvangen. Als je echter liever ons atelier bezoekt, is dat eveneens een optie. We hebben drie verschillende adviespakketten beschikbaar, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Wanneer je besluit om met ons samen te werken, gaan onze binnenhuisarchitecten aan de slag met het creëren van een interieurontwerp op basis van jouw specifieke wensen. Afhankelijk van het gekozen adviespakket, kunnen we geavanceerde 3D-visualisaties gebruiken om je een realistische voorstelling te geven van hoe jouw toekomstige interieur eruit zal zien. We besteden de nodige tijd aan het begrijpen van jouw persoonlijke stijl en voorkeuren, zodat we een interieur kunnen ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw eigen smaak.

Verscheidenheid aan mogelijkheden

Onze binnenhuisarchitecten zijn ervaren in het creëren van adembenemende interieurs die zowel functioneel als esthetisch zijn. Afhankelijk van het door jou gekozen adviespakket, kan een verscheidenheid aan diensten geleverd worden, waaronder:

 • 3D-rendering van het interieurontwerp
 • Stalen- en materialenplan
 • Meubelplan
 • Verlichtingsplan
 • Indelingsadvies
 • Kleuradvies wanden
 • Plattegrond in 2D
 • Moodboard

Wij zijn ook gespecialiseerd in raambekleding, wandbekleding en vloeren.

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Heb je interesse in de uitwerking van ons ontwerp? Bij Studio Excellent zorgen we ervoor dat jouw interieurontwerp tot leven komt. Wij voeren de realisatie in eigen werkplaats en met eigen interieurbouwers voor je uit. Ons team van professionals werkt nauw samen met betrouwbare leveranciers en vakmensen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het plaatsen van meubels, het installeren van verlichting of het aanbrengen van nieuwe materialen, wij zorgen ervoor dat jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

Studio Excellent heeft als kracht dat wij je ook kunnen helpen met de realisatie en coördinatie van het gehele project. Dat wil zeggen dat wij je kunnen helpen vanaf het ontwerp tot en met het fabriceren en monteren van het maatwerk interieur, zoals het leveren van de vloer, de raambekleding, de meubelen en accessoires. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd middels één aanspreekpunt. Wij kunnen de volledige begeleiding op ons nemen en zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.

FAQ's
 • Wat zijn de kosten voor een interieurontwerp en de realisatie?

De kosten voor een interieurontwerp en de realisatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project en de specifieke wensen.

 • Kan ik zelf nog inspraak hebben in het interieurontwerp?

Absoluut! Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Tijdens meerdere contactmomenten gedurende het proces geven wij jou de mogelijkheid om feedback te geven en eventuele aanpassingen toe te brengen aan het interieurontwerp.

 • Hoe lang duurt het proces van ontwerp tot realisatie?

Het proces van ontwerp tot realisatie varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen.

 • Kan ik mijn eigen meubels gebruiken in het interieurontwerp?

Natuurlijk! We houden rekening met je bestaande meubels en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat we een harmonieus geheel creëren waarin jouw persoonlijke stijl tot uiting komt.