Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Disclaimer

Welkom op de website studio-excellent.nl. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden. Het wordt verondersteld dat u deze voorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd.

Gebruik van Informatie
Studio Excellent streeft ernaar om te allen tijde nauwkeurige en actuele informatie op deze website te verstrekken. Hoewel we de informatie met de grootst mogelijke zorg samenstellen, kunnen we niet garanderen dat deze volledig, juist of actueel is. De juridische informatie op deze website is algemeen van aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging voor juridisch advies.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Studio Excellent aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de informatie op de website of voor eventuele storingen op de website. Let op dat er geen automatische relatie ontstaat tussen Studio Excellent en de gebruiker van de website op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of e-mail.

E-mail
Studio Excellent kan niet garanderen dat e-mails die naar ons worden verzonden, tijdig worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Bovendien kan de veiligheid van e-mailverkeer niet volledig worden gewaarborgd vanwege de bijbehorende veiligheidsrisico’s. Door te corresponderen met Studio Excellent via e-mail zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website bevat mogelijk hyperlinks naar websites van derden. Studio Excellent heeft geen controle over websites van derden en is niet verantwoordelijk voor hun beschikbaarheid of inhoud. Daarom aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele Eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Studio Excellent zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik is het niet toegestaan om iets uit deze publicaties en uitingen te verveelvoudigen, kopiëren of op enige andere manier openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio Excellent.