Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Studio excellent

Jouw interieurontwerper!

Woonkamer inrichting met grijze bank en houtkachel - interieurarchitect - Studio Excellent
Open keuken met ruim kookeiland - Interieurbouwer Hengelo - Studio Excellent

Welkom bij Studio Excellent

Ben je op zoek naar een ervaren en creatieve interieurontwerper die jou kan helpen met het creëren van jouw droominterieur? Zoek niet verder! Bij Studio Excellent ben je aan het juiste adres voor professioneel interieuradvies, indrukwekkende ontwerpen en de werkelijke realisatie van jouw ideeën. Of je nu een complete make-over wilt of slechts een paar details wilt veranderen, wij laten jouw dromen werkelijkheid worden.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer

Interieurontwerp naar jouw wensen

Je kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken, waarin we uitgebreid ingaan op jouw specifieke situatie. Voor dit gesprek komen we graag bij jou langs om de ruimte te bezichtigen waarvoor je interieuradvies en een interieurontwerp wilt ontvangen. Als je echter de voorkeur geeft aan een bezoek aan ons atelier, is dat ook mogelijk. Wij bieden drie verschillende adviespakketten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Als je voor ons kiest, gaan onze interieurontwerpers aan de slag met het maken van een uniek interieurontwerp. Hierbij kunnen we gebruik maken van een indrukwekkende 3D-visualisatie, waarmee je een realistische voorstelling krijgt van het toekomstige uiterlijk van jouw interieur. We nemen de tijd om jouw persoonlijke stijl en smaak te leren kennen, zodat we een interieur kunnen ontwerpen dat echt bij jou past.

Een scala aan mogelijkheden

Bij Studio Excellent bieden we drie verschillende adviespakketten aan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kunnen wij jou het volgende bieden:

 • 3D-rendering van het interieurontwerp
 • Stalen- en materialenplan
 • Meubelplan
 • Verlichtingsplan
 • Indelingsadvies
 • Kleuradvies wanden
 • Plattegrond in 2D
 • Moodboard

Wij zijn ook gespecialiseerd in raambekleding, wandbekleding en vloeren.

Realisatie van het interieurontwerp

Studio Excellent heeft als kracht dat wij je ook kunnen helpen met de realisatie en coördinatie van het gehele project. Dat wil zeggen dat wij je kunnen helpen vanaf het ontwerp tot en met het fabriceren en monteren van het maatwerk interieur, als het leveren van de vloer, de raambekleding, de meubelen en accessoires. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd middels één aanspreekpunt. Wij kunnen de volledige begeleiding op ons nemen en zorg dragen dat alles tot in de puntjes verloopt.

FAQ's
 • Kan ik mijn eigen meubels gebruiken in het interieurontwerp?

Absoluut! Wij begrijpen dat veel mensen al bepaalde meubels hebben die ze willen behouden. We kunnen deze meubels naadloos integreren in het nieuwe interieurontwerp, zodat jouw persoonlijke stukken de aandacht krijgen die ze verdienen.

 • Hoe lang duurt het voordat een interieurontwerp is voltooid?

De tijdsduur kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project en de specifieke wensen. We zetten ons echter in om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 • Kan Studio Excellent ook de uitvoering van het interieurontwerp verzorgen?

Absoluut! Naast het ontwerpen van het interieur kunnen wij ook de uitwerking voor onze rekening nemen. Wij zullen de volledige begeleiding op ons nemen en zorg dragen dat alles tot in de puntjes verloopt. 

 • Bieden jullie ook adviezen aan voor de zakelijke markt?

Zeker, Studio Excellent biedt haar adviezen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.