Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Studio excellent

Dé interieurbouwer in Overijssel!

Keuken met kookeiland - interieuradvies twente - Studio Excellent
Pakket Goud

Welkom bij Studio Excellent

Studio Excellent is een professionele interieurbouwer in Overijssel die graag helpt bij het realiseren van jouw droominterieur. Onze ervaren professionals staan voor je klaar om je te helpen bij het creëren van het perfecte interieur. Of je nu een complete make-over wilt of slechts een paar details wilt veranderen, onze interieurbouwers hebben de expertise om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer

Het ontwerp van jouw droominterieur

Je kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken, waarin we uitgebreid ingaan op jouw specifieke situatie. Voor dit gesprek komen we graag bij jou langs om de ruimte te bezichtigen waarvoor je interieuradvies en een interieurontwerp wilt ontvangen. Als je echter de voorkeur geeft aan een bezoek aan ons atelier, is dat ook mogelijk. Bij Studio Excellent geloven we dat een goed interieur begint met een passend advies. Wij bieden drie verschillende adviespakketten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Als je voor ons kiest, zorgen wij ervoor dat er een ontwerp wordt gemaakt dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hierbij kunnen we gebruik maken van een indrukwekkende 3D-visualisatie, waarmee je een realistische voorstelling krijgt van het toekomstige uiterlijk van jouw interieur. We nemen de tijd om jouw persoonlijke stijl en smaak te leren kennen, zodat we een interieur kunnen ontwerpen dat echt bij jou past.

Van ontwerp tot realisatie

Wanneer er interesse is in de realisatie van ons ontwerp, dan zullen wij met enthousiasme aan de slag gaan om dit voor u te realiseren. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen we voor alle maatwerk onderdelen een offerte op. Als je akkoord gaat, voeren onze interieurbouwers de realisatie uit in onze eigen werkplaats.

Ontzorging en oplevering

Studio Excellent is dé interieurbouwer in Overijssel, die zich volledig toelegt op het wegnemen van al jouw zorgen. Als je besluit om met ons samen te werken, kun je erop vertrouwen dat wij alles tot in de kleinste details regelen. We hebben een breed netwerk van vakmensen die we gedurende het hele project kunnen benaderen en aansturen. Wanneer het volledige project is afgerond, zullen wij samen met jou alle afgenomen onderdelen opleveren. Een mogelijkheid is nog om onze interieurstylisten in te schakelen om het interieur volledig af te stylen met accessoires.

FAQ's
  • Hoeveel kost een interieurproject bij Studio Excellent?

De kosten van een interieurproject bij Studio Excellent zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de materialen die worden gebruikt

  • Kan ik mijn eigen meubels en accessoires behouden in het nieuwe interieurontwerp?

Absoluut! Bij Studio Excellent staan we open voor jouw ideeën en willen we graag rekening houden met items die jij graag wilt behouden. Onze interieurontwerpers zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden om deze items te integreren in het nieuwe ontwerp, zodat jouw persoonlijke touch behouden blijft.

  • Kan ik alleen interieuradvies bij Studio Excellent afnemen?

Ja, absoluut! Wij bieden niet alleen complete interieurprojecten aan, maar je kunt ook bij ons terecht voor losse adviesdiensten. Samen met onze interieurontwerpers bekijken wij je wensen en mogelijkheden, en geven wij jou passend advies om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

  • Kunnen jullie ook helpen bij de inrichting van bedrijfspanden?

Zeker! Naast particuliere projecten zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijfspanden.