Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Studio excellent

De interieurstylist in jouw omgeving

Woonkamer inrichting met grijze bank en houtkachel - interieurbouwer - Studio Excellent
Lichte keuken met ruim kookeiland - interieurstylist Twente - Studio Excellent

Welkom bij Studio Excellent

Wil jij een interieur dat perfect past bij jouw stijl en wensen? Ben je op zoek naar een ervaren interieurstylist in Twente die jou kan helpen met het creëren van jouw droominterieur? Zoek niet verder! Bij Studio Excellent ben je aan het juiste adres voor professioneel interieuradvies, indrukwekkende ontwerpen en de werkelijke realisatie van jouw ideeën.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer

Interieurstylist die meedenkt

Bij Studio Excellent begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden wij interieuradvies op maat aan. Onze ervaren interieurstylisten luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een prachtig interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of industriële stijl, onze interieurstylisten hebben de kennis en expertise om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Onze interieurstylisten volgen nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign. Hierdoor kunnen zij jou voorzien van advies dat niet alleen tijdloos is, maar ook meegaat met de nieuwste trends. Bij Studio Excellent bieden we drie verschillende adviespakketten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als je voor ons kiest, gaan onze interieurontwerpers aan de slag met het maken van een uniek interieurontwerp. Hierbij kunnen we gebruik maken van een indrukwekkende 3D-visualisatie, waarmee je een realistische voorstelling krijgt van het toekomstige uiterlijk van jouw interieur.

Van ontwerp tot realisatie

Studio Excellent biedt meer dan alleen interieuradvies. Wanneer je enthousiast bent over het interieurontwerp, kunnen wij ook het proces van ontwerp tot realisatie voor jou regelen. Wij werken samen met professionele vakmensen en leveranciers om ervoor te zorgen dat jouw interieur tot in de puntjes wordt gerealiseerd. Wij nemen alle zorgen uit handen en ontzorgen jou volledig tijdens het gehele proces.

Styling aan huis

Naast het ontwerp en de realisatie van jouw interieur kunnen onze interieurstylisten je ook helpen met styling aan huis. Ze komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Met een paar simpele toevoegingen kunnen ze jouw interieur transformeren tot een stijlvolle en sfeervolle ruimte waarin jij je helemaal thuis voelt. Kortom, Studio Excellent is dé interieurstylist in Twente die van jouw dromen werkelijkheid maakt.

FAQ's
  • Wat zijn de kosten van het interieuradvies bij Studio Excellent?

De kosten van ons interieuradvies variëren, afhankelijk van het gekozen adviespakket en de omvang van het project.

  •  Hoe lang duurt het proces van ontwerp tot realisatie?

De doorlooptijd van een interieurproject varieert, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Onze interieurstylisten zullen je tijdens het proces op de hoogte houden van de voortgang en planning.

  • Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp?

Bij Studio Excellent streven we naar 100% klanttevredenheid. Indien je niet volledig tevreden bent met het ontwerp, zullen wij samen met jou kijken naar aanpassingen en alternatieven. We gaan pas verder met de uitwerking en realisatie wanneer jij helemaal happy bent.

  • Kan ik alleen interieuradvies bij Studio Excellent afnemen?

Ja, absoluut! Wij bieden niet alleen complete interieurprojecten aan, maar je kunt ook bij ons terecht voor losse adviesdiensten. Samen met onze interieurontwerpers bekijken wij je wensen en mogelijkheden, en geven wij jou passend advies om vervolgens zelf aan de slag te gaan.