Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Onze merken

Brands (onze merken)

Dekker Interieur

Al het maatwerk interieur wordt door onze dochteronderneming gefabriceerd en gemonteerd, volledig in eigen beheer. Wanneer je een afspraak hebt in het atelier van Studio Excellent, ben je ook aan het adres van Dekker Interieur. Dit betreft hetzelfde gebouw en wij laten je dan ook graag alvast letterlijk een kijkje nemen bij ons achter de schermen. Onder maatwerk interieur verstaan we onder andere keukens, kasten, tv-meubelen, bijkeukens, inloopkasten en badkamermeubelen. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan via hier een kijkje op de website van Dekker Interieur.

Keukenstudio Dekker

Keukenstudio Dekker is de expert in op maat gemaakte keukens. Voor alle keukenstijlen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu strak, modern, robuust, industrieel, landelijk, klassiek, Scandinavisch, tijdloos, exclusief of stoer is, geen enkele stijl is onmogelijk. Voor ons is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze kunt maken en daarin geven wij je graag persoonlijk en eerlijk advies. Je mag van ons verwachten dat wij jullie wensen vakkundig en met creativiteit vertalen naar de ware droomkeuken. Klik hier voor meer informatie op de website van Keukenstudio Dekker.

Passe Partout

Passe Partout is de leverancier van de meubellijn die we voeren binnen Studio Excellent. Hierbij kun je denken aan tafels en stoelen, zitbanken en fauteuils. Een samenwerkingspartner pur sang die kernwaarden hanteren die passen bij de identiteit van Studio Excellent. Ze houden van passie en zijn energiek en innovatief. Genieten van elk moment, van elk klein gelukje is één van hun mooie slogans die ze voeren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website van Passe Partout.

Haans

Om je woning echt af te maken, kunnen passende accessoires een welkome aanvulling zijn. Hiervoor hebben wij in Haans Lifestyle onze partner gevonden. Met een grote passie en liefde voor handwerk, vakmanschap, natuurlijke materialen en details bieden ze een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur. Hierbij valt te denken aan verlichting, kleinmeubelen, windlichten, woondecoraties en woontextiel. Klik hier voor meer informatie over onze samenwerkingspartner Haans.

Arte Wallcoverings

Een mooie toevoeging aan onze collectie is het behang van Arte Wallcoverings. Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. Behang voegt luxe en warmte toe aan een woning. Ook kan de wandbekleding een welkome toevoeging zijn voor de akoestiek in de ruimte. Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen. Meer informatie over het behang van Arte kunt u vinden op hun eigen website.

Neem contact met ons op

Bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.