Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Pakketten

Onze pakketten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Brons

Basispakket restylen

Je hebt vragen over jouw interieur, ideeën, maar komt er net niet helemaal uit? Dan is dit pakket iets voor jou! Met dit pakket kan jouw huidige interieur, zonder al te veel aanpassingen, een nieuwe uitstraling krijgen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van kleur- en stylingadvies.

€ 495,-

inclusief BTW per ruimte

Zilver

Advies in 3D

We maken een moodboard en 2D / 3D ontwerp van de betreffende ruimte passend bij jouw wensen. We gaan op zoek naar de passende kleuren en materialen voor het maatwerk meubilair. Alles wordt gepresenteerd in een boekwerk op A3 formaat.

€ 695,-

inclusief BTW per ruimte

Goud

Compleet advies in 3D uitgewerkt

Heb je een nieuwe of bestaande woning waarbij je een compleet interieuradvies kunt gebruiken? Door te kiezen voor dit pakket wil je graag een compleet nieuw interieur met het best uitgewerkte advies. Je wordt volledig ontzorgt.

€ 895,-

inclusief BTW per ruimte

Shoppinglist

Heb je een nieuwe of bestaande woning en wil je graag meubilair? Wil je een lijst van alle meubels/decoraties met de daarbij behorende prijzen? Dan is een shoppinglist een goede toevoeging! Je ontvangt een lijst met alle items die we hebben aangeboden met de daarbij behorende prijs.

€ 95,-

inclusief BTW per ruimte

Styling aan huis

Wij kunnen je helpen met de finishing touche aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Zodra we klaar zijn met het stylen zullen we je de tijd geven om te wennen aan alle nieuwe decoraties! Daarna kan je beslissen welke accessoires je wil houden en welke je retour wil doen!

€ 395,-

inclusief BTW per ruimte¹

¹ € 0,85 per kilometer