Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Pakket brons

Basispakket restylen

Pakket Brons

Persoonlijke styling aan de hand van kleur- en stylingadvies

Je hebt vragen over jouw interieur, ideeën, maar komt er net niet helemaal uit? Dan is dit pakket iets voor jou! Met dit pakket kan jouw huidige interieur, zonder al te veel aanpassingen, een nieuwe uitstraling krijgen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van kleur- en stylingadvies.

Extra's

Shoppinglist

Heb je een nieuwe of bestaande woning en wil je graag meubilair? Wil je een lijst van alle meubels/decoraties met de daarbij behorende prijzen? Dan is een shoppinglist een goede toevoeging! Je ontvangt een lijst met alle items die we hebben aangeboden met de daarbij behorende prijs.

Styling aan huis

Wij kunnen je helpen met de finishing touch aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Zodra we klaar zijn met het stylen zullen we je de tijd geven om te wennen aan alle nieuwe decoraties! Daarna kan je beslissen welke accessoires je wil houden en welke je retour wil doen!

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over dit pakket

Wilt u meer weten over Pakket Brons? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer