Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Pakket goud

Compleet interieuradvies in 3D uitgewerkt

Pakket Goud
Pakket Goud

Compleet interieuradvies op maat​

Heb je een nieuwe of bestaande woning waarbij je een compleet interieuradvies kunt gebruiken? Door te kiezen voor dit pakket wil je graag een compleet nieuw interieur met het best uitgewerkte advies. Je wordt volledig ontzorgt.

*Het verlichtingsplan maken wij op basis van sfeer en impressie van armaturen. Ook kunnen we tegen meerprijs een uitgebreid lichtplan maken. Hierbij moet u denken aan een plan rekening houdend met het budget, de functie van de ruimte en het energieverbruik. Hierbij kijken wij ook naar de reflectiefactoren zoals de kleuren op de wanden, meubels en daglichttoetreding. Dit geeft een unieke lichtbeleving als resultaat. 

Extra's

Shoppinglist

Heb je een nieuwe of bestaande woning en wil je graag meubilair? Wil je een lijst van alle meubels/decoraties met de daarbij behorende prijzen? Dan is een shoppinglist een goede toevoeging! Je ontvangt een lijst met alle items die we hebben aangeboden met de daarbij behorende prijs.

Styling aan huis

Wij kunnen je helpen met de finishing touch aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Zodra we klaar zijn met het stylen zullen we je de tijd geven om te wennen aan alle nieuwe decoraties! Daarna kan je beslissen welke accessoires je wil houden en welke je retour wil doen!

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over dit pakket

Wilt u meer weten over Pakket Goud? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer