Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Pakket zilver

Interieuradvies in 3D

Pakket zilver
Pakket zilver

Moodboard passend bij jouw wensen

We maken een moodboard en 2D / 3D ontwerp van de betreffende ruimte passend bij jouw wensen. We gaan op zoek naar de passende kleuren en materialen voor het maatwerk meubilair. Alles wordt gepresenteerd in een boekwerk op A3 formaat.

Extra's

Shoppinglist

Heb je een nieuwe of bestaande woning en wil je graag meubilair? Wil je een lijst van alle meubels/decoraties met de daarbij behorende prijzen? Dan is een shoppinglist een goede toevoeging! Je ontvangt een lijst met alle items die we hebben aangeboden met de daarbij behorende prijs.

Styling aan huis

Wij kunnen je helpen met de finishing touch aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires aan de hand van jouw smaak en wensen. Zodra we klaar zijn met het stylen zullen we je de tijd geven om te wennen aan alle nieuwe decoraties! Daarna kan je beslissen welke accessoires je wil houden en welke je retour wil doen!

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over dit pakket

Wilt u meer weten over Pakket Zilver? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer