Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Studio excellent

Persoonlijk interieuradvies

Pakket Goud
Pakket Goud

Welkom bij Studio Excellent

Wil je jouw interieur transformeren en een persoonlijke touch geven? Dan ben je bij Studio Excellent aan het juiste adres! Wij bieden interieuradvies aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Of je nu een complete make-over wilt of slechts een paar details wilt veranderen, wij laten jouw dromen werkelijkheid worden.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Studio Excellent ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak om uw wensen te bespreken.

Telefoonnummer

Interieuradvies aan huis

Je kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken, waarin we uitgebreid ingaan op jouw specifieke situatie. Bij Studio Excellent streven we ernaar om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we interieuradvies aan huis waarbij we bij jou langskomen om de ruimte te bezichtigen waarvoor je interieuradvies wilt ontvangen. Als je liever langskomt in ons atelier, dan is dat ook mogelijk.

Drie Adviespakketten

Om ervoor te zorgen dat we aan al jouw behoeften kunnen voldoen, bieden we drie verschillende adviespakketten aan.

Bronzen adviespakket

Het bronzen adviespakket is ons basispakket. Met dit pakket kan jouw huidige interieur, zonder al te veel aanpassingen, een nieuwe uitstraling krijgen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van kleur- en stylingadvies.

Zilveren adviespakket

Voor wie graag wat meer wil, hebben we het zilveren adviespakket. Na een kennismakingsgesprek gaan onze interieurontwerpers aan de slag met een moodboard en een 2D/3D interieurontwerp van de betreffende ruimte. We gaan op zoek naar de passende kleuren en materialen voor het maatwerk meubilair. Bovendien omvat dit pakket ook 3D interieuradvies door middel van een 3D-rendering. Hiermee krijg je alvast een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe interieur er uit zal zien.

Gouden adviespakket

Als je op zoek bent naar het neusje van de zalm, dan is ons gouden adviespakket ideaal voor jou. Met dit pakket krijg je een volledig uitgewerkt interieuradvies in 3D. Daarnaast ontvang je bij dit pakket ook een stalen- en materialenplan, meubelplan en een verlichtingsplan. Hiermee creëren we een interieurontwerp dat tot in de puntjes is uitgedacht.

Maak jouw droominterieur werkelijkheid

Studio Excellent heeft als kracht dat wij je ook kunnen helpen met de realisatie en coördinatie van het gehele project. Dat wil zeggen dat wij je kunnen helpen vanaf het ontwerp tot en met het fabriceren en monteren van het maatwerk interieur, zoals het leveren van de vloer, de raambekleding, de meubelen en accessoires. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd middels één aanspreekpunt. Wij kunnen de volledige begeleiding op ons nemen en zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.

FAQ's
  • Hoeveel kost een interieuradvies bij Studio Excellent?

De prijs van ons interieuradvies hangt af van het pakket dat je kiest. Het bronzen pakket is ons basispakket en is het meest betaalbaar, terwijl het gouden pakket het meest uitgebreide en prijzige pakket is. 

  • Kan ik ook alleen gebruik maken van het advies zonder de realisatie?

Absoluut! Als je alleen geïnteresseerd bent in het advies, kunnen wij dit voor je verzorgen. We begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan de volledige dienstverlening, dus we passen ons graag aan jouw wensen aan.

  • Kan ik ook alleen advies krijgen voor een specifieke ruimte in mijn woning?

Absoluut! Onze interieuradviseurs kunnen je ook adviseren over één specifieke ruimte in jouw woning.

  • Kan ik zelf materialen en meubels selecteren voor mijn interieur?

Uiteraard! Jouw persoonlijke smaak is erg belangrijk bij het samenstellen van jouw droominterieur. Wij adviseren je graag over geschikte materialen en meubels, maar de uiteindelijke keuze ligt altijd bij jou.

  • Hoe lang duurt het voordat het interieurontwerp klaar is?

De doorlooptijd van een interieurontwerp verschilt per project. Dit is onder andere afhankelijk van de complexiteit en omvang van het ontwerp. Wij streven ernaar om jouw ontwerp binnen een redelijke termijn aan te leveren.

  • Bieden jullie ook adviezen aan voor de zakelijke markt?

Zeker, Studio Excellent biedt haar adviezen aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.