Logo van Studio Excellent - interieurstylist enschede - Studio Excellent

Werkwijze

Studio Excellent biedt haar adviezen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zijn er nieuwbouw-, verbouw- of verhuisplannen en je loopt er tegenaan dat je niet goed weet waar je moet beginnen? Of dat je onvoldoende kennis hebt over interieur om het allemaal zelf te doen of dat je veel te druk bent om je hiermee bezig te houden? Dan zijn wij er om jou te helpen! 

01

Vrijblijvende afspraak

Om te beginnen wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt om de wensen door te nemen en af te stemmen welk advies daarbij het beste past. De afspraak is veelal bij jullie thuis, maar kan ook bij ons in het atelier zijn. Tijdens dit gesprek zullen wij aandachtig jullie wensen tot ons nemen, zodat er een goed beeld ontstaat van jullie verwachting.

02

Advies 2D/3D ontwerp

(afhankelijk gekozen advies)
In deze fase zullen wij de ontwerpen gaan realiseren, waarbij elke ruimte de identiteit krijgt die aansluit bij jullie wensen. Afhankelijk van het gekozen advies wordt er een moodboard, plattegrond in 2D, kleuradvies wanden, indelingsadvies, 3D-rendering, staal- en materialenplan, meubelplan en een verlichtingsplan uitgewerkt.

03

Voorlopig ontwerp / advies

Wanneer wij het advies voor je gereed hebben, word je uitgenodigd voor een afspraak bij ons in het atelier. Tijdens deze afspraak wordt het voorstel aan jullie gepresenteerd. De op- en aanmerkingen zullen wij vervolgens gaan verwerken in het definitief ontwerp / advies.

04

Definitief ontwerp / advies

Ook voor het definitief ontwerp worden jullie uitgenodigd bij ons in het atelier. De mogelijke wijzigingen zijn verwerkt. De adviesopdracht eindigt hier dan ook. Mocht er interesse zijn voor verdere uitwerking van het interieur dan volgt er een nieuwe fase.

05

Realisatie definitief ontwerp

Afhankelijk van wat mogelijk een realisatie wordt, komt Keukenstudio Dekker of Dekker Interieur in beeld om hierbij expliciet de wensen van het maatwerk interieur te bespreken. Dit kan gaan om een keuken, kantoor, wandmeubel, kast, bijkeuken, tv-meubel of een badmeubel. De wenselijke indelingen worden besproken en deze zal in 3D door ons uitgewerkt worden. Voor alle maatwerk onderdelen wordt er een offerte opgesteld, waarna er wederom een afspraak plaats vindt om dit te bespreken. Mocht het tot een akkoord komen, dan voeren wij de realisatie in eigen werkplaats en met eigen medewerkers voor je uit.

06

Begeleiding

Mocht het tot een opdracht komen, dan ontzorgen wij jullie als opdrachtgever totaal. Wij hebben een netwerk van ambachtslieden (denk aan aannemer, installateur, stoffeerder, schilder, stukadoor etc.) die wij voor jullie kunnen benaderen en aansturen gedurende het hele project. Afhankelijk van de grootte van de opdracht zal hiervoor een aanvullende offerte worden opgesteld.

07

Oplevering

Wanneer het volledige project is afgerond, zullen wij samen met jullie alle afgenomen onderdelen opleveren. Een mogelijkheid is nog om Studio Excellent in te schakelen om het interieur volledig af te stylen met accessoires. Hiervoor geldt ook een aanvullende offerte.